Inzicht In Uw Huidige Situatie

Onderzoek

Wij leren onze klanten graag wat beter kennen. Niet alleen omdat dat prettig samenwerken is maar ook omdat we alleen dan het beste advies kunnen uitbrengen. Om zeker te weten dat onze klanten het hoogste rendement behalen bestaat ons onderzoek uit vier onderdelen:

1. De wensen van de klant

Iedere ondernemer heeft een andere reden om het bedrijfspand te verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan een lagere energierekening, imagoverbetering, CO2 besparing of een beter energie label. Doordat de wensen van tevoren al onderzocht worden, sluit het advies daar naadloos op aan.

2. De mogelijkheden van het pand

Bij verduurzaming van je bedrijfspand, denk je al snel aan zonnepanelen. Maar wat nu als je een dak hebt waar geen zonlicht komt? Dan zijn er gelukkig nog heel veel andere mogelijkheden om je pand te verduurzamen. Maar voor iedere oplossing gelden weer andere voorwaarden.

3. Financiële situatie

Een gunstig jaar achter de rug? Dan kan het zinvol zijn om een deel te investeren in het pand. Wij onderzoeken meteen of u gebruik kunt maken van de energie-investeringsaftrek. Soms is kiezen voor een leaseconstructie beter en andere ondernemers willen graag kijken of er gunstige financiering opties zijn. Los van deze verschillende opties wordt er altijd onderzocht welke subsidiemogelijkheden van toepassing kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan SDE-subsidie.

4. Huidige energie verbruik

Door inzicht te krijgen in het huidige energieverbruik wordt snel duidelijk waar quick wins te behalen vallen en welke onderdelen juist lange termijn investeringen behoeven.

Na Onderzoek Krijgt U Altijd

Advies op maat

Advies op maat is bij ons ook écht advies op maat. Iedere ondernemer zit anders in elkaar, bedrijven kennen verschillende fases en elk pand heeft andere uitdagingen.