Onze Aanpak Is Altijd

Persoonlijk

Twee ondernemers met een jarenlange ervaring in de dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere markt, Peter van den Heuvel en Norbert van Wijk, hebben de krachten gebundeld.

Waarbij Peter meer ervaring heeft in de financiële wereld, heeft Norbert een technische achtergrond. Een perfecte match!

Maar terwijl hun roots misschien verschillend zijn, komen hun werkwijze sterk overeen. Beiden hebben dan ook een jarenlange ervaring in de dienstverlening. Ze weten perfect de balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. En service komt altijd bovenaan!

Onze Klanten Delen Graag Hun

Ervaringen

De afgelopen jaren hebben wij weer een aantal mooie projecten mogen begeleiden en mogen opleveren. Met behulp van onze partners zijn er onder andere zonnepanelen en isolatie geplaatst.

Verduurzamen Klooster in Breda

“Voor ons was het belangrijk om zonnepanelen te realiseren zonder investering en zonder lening op de balans. En we wilden toch volledig duurzaam gaan opereren. Dat is gelukt en daar zijn we erg blij mee!”

Hoofdkantoor The Makers – (voormalig klooster) – Breda

intratuin Rosmalen

“Voor ons was het belangrijk om zonnepanelen te realiseren

Intratuin Rosmalen  – ‘s-Hertogenbosch

Bowling- en partycentrum Maaspoort

“Door de corona-uitbraak kon de Maaspoort 2,5 maand geen gasten ontvangen. De installatie leverde de bowlingbaan afgelopen maanden echter een flinke financiële meevaller op. “We hebben die weken benut om onderhoud te plegen, dus de verlichting brandde, de koeling stond aan. En al die tijd waren we, mede dankzij het mooie weer, volledig zelfvoorzienend, met amper energiekosten. Erg prettig in deze moeilijke tijd.”

Bowling & Partycentrum de Maaspoort – ‘s-Hertogenbosch

Elzenburg/IKC Vught

“Hele prettige en professionele samenwerking. Hiermee hebben we een CO2 reductie kunnen realiseren van wel 98 ton per jaar. Knappe prestatie!”

Elzenburg/IKC – Vught

Martinihal Vught

“Energieloket de Meierij heeft voor ons de subsidie geregeld, het gehele dak voorzien van zonnepanelen en alle verlichting vervangen door LED. Wij hadden nergens omkijken naar!”

Martinihal – Vught

Prins Hendrik Vught

“Door middel van Crowdfunding hebben wij niet alleen ons hele dak kunnen voorzien van zonnepanelen, maar is ook een wamtepompboiler geïnstaleerd. Top geregeld!”

Prins Hendrik – Vught

Bor gebouw Vught

“Energieloket de Meierij heeft met behulp van financierders ons hele dak kunnen voorzien van zonnepanelen. Dat heeft een enorme kostenbesparing opgeleverd!”

Bor gebouw – Vught

Nieuwbouw Sandt

“Deze enorme klus van 235 KWp is door Peter en Norbert fantastisch begeleid en gerealiseerd.”

Nieuwbouw hal – Den Bosch

Gemeentewerf Oosterhout

“Door grote delen van het dak te voorzien van zonnepalen hebben we een CO2 reductie kunnen realiseren van 180 Ton per jaar. Peter en Norbert hebben zelfs geholpen bij de crowdfunding om dit voor elkaar te krijgen. Fantastische samenwerking!”

Gemeentewerf – Oosterhout

Zonneweide Oisterwijk

“Hele slimme oplossing om op een weiland energie op te wekken met een PV-installatie. Top gedaan mannen!”

Zonneweide – Oisterwijk

Energieloket De Meierij

Wij helpen u op weg naar verduurzaming

Uw Vragen

  • Wat zijn de mogelijkheden om energie te besparen?
  • Hoe behaal ik het beste rendement?
  • Wat is het beste in mijn situatie?
  • Wie voeren alle werkzaamheden uit?
  • Heb ik recht op subsidies?
  • Hoe vraag ik deze aan?
  • Hoe zit het nou met die salderingsaftrek?

Onze Service

Het zijn enerverende en tijdrovende vragen voor ondernemers die verduurzaming overwegen van hun bedrijfspand. We fungeren als hun adviserende partner. Ondersteunen hen met innovatieve, energiebesparende oplossingen. En begeleiden hen gedurende het hele proces. Van de subsidiefase – als dat het geval is- tot het eindresultaat.